خدمات لوله کشی تهران پایپر 09129352189

اجرا و تعمیرات لوله کشی آب گاز شوفاژ و فاضلاب ساختمان

خدمات لوله کشی تهران پایپر 09129352189

اجرا و تعمیرات لوله کشی آب گاز شوفاژ و فاضلاب ساختمان

اجرا و تعمیرات لوله کشی شبانه روزی

نصب و تعمیرات موتورخانه

سرویس پکیج دیواری و کولر

نصب و تعمیر شیرالات

http://tehranpiper.ir

  • ۰
  • ۰

در آوردن اشیا از چاه توالت و لوله های ساختمان

در آوردن اشیا از چاه توالت و لوله های ساختمان یک فوت و فن است که بایستی با توجه به نوع قرارگیری اشیا و محل افتادن اشیا در مورد آن تصمیم گیری شود. در کنار این مساله جنس و اندازه اشیا نیز در انتخاب روش در آوردن اسیا از چاه توالت و لوله های ساختمان موثر است.

لیست قیمت لوله پلیکا سمنان پویش

7 روش در آوردن اشیا از چاه توالت و لوله های ساختمان

افتادن وسیله در چاه توالت

افتادن وسیله در چاه توالت و لوله های ساختمانی یکی از موارد شایع است که در منازل و حتی محیط کار اتفاق افتاده و منجر به دردسرهایی میشود. در برخی مواقع اشیا افتاده در چاه توالت و لوله با ارزش بوده و دلیل اینکه شما میخواهید آنرا خارج کنید ارزش خود شی است. اما در بسیاری از موارد به دلیل احتمال گرفتگی بایستی حتما این وسیله از محل چاه توالت یا لوله خارج شود. چاه یا کاسه توالت ایرانی و فرنگی, کفشور حمام و سرویس بهداشتی از نقاطی هستند, که بیشترین تعداد افتادن وسیله در آنها حادث میشود. در وضعیت نرمال کلیه لوله های فاضلاب بایستی کاملا باز بوده و در غیر این صورت میتواند باعث گرفتگی لوله , تخلیه کند و حتی علت نشت آب از زیر توالت و دیگر بخش های لوله کشی فاضلاب شود.

به همین دلیل در صورت افتادن هرگونه شی و اجسام خارجی هرچند کوچک , باید تلاش شود که اقدام به درآوردن اشیا از لوله و چاه توالت کنیم.

در این راه بایستی سعی شود که حدالامکان از شیوه های آسان و ایمن برای خارج کردن اجسام از چاه توالت استفاده شده تا علاوه بر سلامتی خود و اطرافیان, مراقب عدم آسیب رسیدن به تجهیزات سرویس بهداشتی و منزل باشید, و این کار نیاز به کمی حوصله و همچنین مهارت دارد.

همچنین در بعضی موارد مانند افتادن اجسام به داخل سیفون سینک ظرفشویی یا روشویی, دردسر زیادی وجود نداشته و این اجسام احتملا سقوط کرده در این لوازم, به دلیل قابلیت باز و نصب آسان به راحتی قابل خارج شدن هستند.

7 روش در آوردن اشیا از چاه توالت و لوله های ساختمان

روش های زیر همگی بایستی با توجه به شرایط اندازه و محل انتخاب شده و احتمالا در صورت عدم امکان خارج کردن بایستی با یک شخص متخصص تماس بگیرید. در برخی موارد نیز ممکن است در صورت اصرار برای در آوردن اشیا از چاه توالت و لوله های ساختمان اقدام به تخریب آن قسمت نمایید.

  1. قابل رویت بودن اشیا مورد نظر , میتواند ما را به در آوردن  شی مورد نظر از داخل چاه فاضلاب امیدوار کند . اگر شی مورد نظر در سیفون یا شترگلویی لوله کشی فاضلاب افتاده باشد و ارتفاع آن زیاد نباشد , شاید بتوان با وسیله ای به نام آسان گیر و خرید گیره فاضلاب و حتی یه میله سرخم برخی اشیا را براحتی خارج نمود . طول گیره فاضلابی یا آسان گیرهای موجود در بازار بین 50 تا 125 سانتیمتر هستند . اما تمام این قضایا بستگی به تجربه شما دارد.
  2. به کاربردن از دست که البته کاری چندش آور بوده و ممکن است, آسیبهایی جدی به دست شما وارد نماید . شاید اینکار کثیف ترین کاری باشد که یک نفر انجام دهد . در صورت افتادن اجسام در توالت فرنگی , کاسه فرنگی بایستی باز و سپس نصب شود .
  3. در صورتیکه به ابزارآلات ویژه ای دسترسی ندارید و مصر هستید که شی مورد نظر را شخصا از چاه توالت در بیاورید , میتوانید با استفاده از جالباسی که سرکجی در خود دارد و یا بوسیله یک سیم مفتولی محکم با ارتفاع مناسب یک چنگک درست کرده و جسم مورد نظر را در صورت امکان به سر آن بند کرده و خارج کنید .
  4. احتمال کاربرد سیم مفتول یا چنگک برای اشیایی مانند کلید و زنجیر که جایی برای قلاب کردن دارند ,مناسب باشد , اما اجسامی مانند موبایل را نمیتوان با این شیوه ها خارج نمود و احتیاج به ابزارالات مخصوصی هست که تهیه و ساخت آنها برای شما مقرون به صرفه نموده و بهتر است از یک شخصی که کار تخصصی اش همین است کمک بگیرید.
  5. استفاده از جارو برقی و مکنده هایی که در شرایط تر و خشک کار میکنند.
  6. استفاده از آهنربا برای اشیا فولادی مانند کلید خانه یا اتومبیل
  7. استفاده از فنر لوله بازکنی که برای اشیای بی ارزش به کار رفته و فقط شی را داخل لوله اصلی که بزرگ تر است هدایت میکند. این روش با توجه به قیمت لوله بازکنی با فنر مطمین بوده, اما کمی هزینه دارد.

مواردی که بایستی در هنگام خارج کردن اشیا از لوله و چاه توالت رعایت شود

1- ابتدا لازم است بر اعصاب خود مسلط بوده و بهترین روش را برای بیرون آوردن شی از چاه توالت را انتخاب کنید. رعایت مسایل بهداشتی و ایمنی و استفاده از دستکش و لباس را خصوصا در این شرایط حتما جدی بگیرید.

2- اسیفون و فلاش تانک را به کار نبرید و از ریختن آب و مواد دیگر به داخل لوله خودداری کنید.

3- اندازه لوله مورد نظر را بررسی کنید و حدالقدور از دست برای برداشتن شی مورد توسط دست اجتناب کنید , زیرا ممکن است ارتفاع لوله زیاد بوده ( در سیفون توالت ایرانی) و یا قطر لوله کم باشد و این مساله باعث گیرکردن دست شما در لوله و آسیب به دست شما شود .

3- از فشار بییش از حد و استفاده بی محابا از سیخ , میله و یا هر جسم بلند دیگری تا یافتن روشی کارآمد برای خارج کردن اجسام ممانعت نمایید.

4- داخل لوله یا چاه توالت و مورد نظر بوسیله چراغ قوه یا دستگاه تلفن همراه , بررسی کنید که آیا جسم مورد نظر قابل رویت است یا خیر ؟

5- فاصله بخش زیرین سیفون توالت ایرانی تا سرویس بهداشتی بین 25 تا 55 سانتیمتر بوده و ابزار مورد استفاده بایستی حداقل این طول را داشته باشد.

  • ۰۲/۱۱/۰۴
  • اشکان حسینی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی